Главная » 2016 » Жовтень » 16 » Благодійному фонду "Возлюби ближнього свого" 5 років

Благодійному фонду "Возлюби ближнього свого" 5 років

29.03.2024
Автор: Чикун
Комментарии: 0
Просмотров: 1049
В рамках святкування свята Покрова Пресвятої Богородиці, в будинку дитячо-юнацької творчості розпочалося свято з нагоди 5-ї річниці дитячого благодійного фонду «Возлюби ближнього свого».
Героями святкових дій були благодійники та діти, яким фонд надавав і продовжує надавати допомогу у лікуванні. Серед них — онкохворі і ті, хто переніс складні операції на серці.
Голова правління фонду Наталія Московка вручила 32-м благодійникам грамоти фонду за благодійність в ім'я збереження здоров'я дітей Солонянського району та з нагоди 5-ї річниці фонду, а благочинний Солонянського округу настоятель Свято-Стрітенського храму протоіерей Іоанн Богатчук подарував кожному нагородженому ікону Покрови Пресвятої Богородиці, яка є покровителькою фонду (фонд був зареєстрований на свято Покрови).
Вітаючи учасників заходу зі святом, Н.Московка зазначила, що завдяки спільним діям благочинників та учасників фонду, за п'ять років допомогу від фонду отримали 158 дітей, з них 7 онкохворих, 10 — зі складними операціями в їх числі 5 — на серці. Фонд продовжує допомогати онкохворим діткам, забезпечує 6 дітей постійними ліками, без яких неможливе повноцінне життя. За 5 років до фонду надійшло 350 тис.грн., з яких майже 300тис.грн. використані на оплату ліків, медичних матеріалів, оплату операцій дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей.
На завершення свята, від засновників фонду Леоніда Московка та Валентини Домбровської, голова правління Наталія Московка та отець Іоанн вручили дітям солодкі подарунки та книжки.

Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]