Главная » 2016 » Грудень » 25 » Праздник в с.Гуляйполе

Праздник в с.Гуляйполе

23.04.2024
Автор: Терновой
Комментарии: 0
Просмотров: 1022
19 грудня 2016 року настоятель Свято-Миколаївського храму  села Гуляйполе Криничанського району протоієрей Миколай Чиженко разом з прочанами парафії і гостями молитовно відзначили храмовий день Святителя Миколая. Йому співслужив  настоятель Всесвятського храму села Червоноіванівка  Криничанського району ієрей Георгій Кириченко. Були відслужені водосвятний молебень, часи та Божественна Літургія. Після читання Євангелія настоятель звернувся  до присутніх із словами проповіді, у якій розповів про життєвий подвиг святителя Миколая, його велич перед Богом і шанованість серед людей, а також закликав наслідувати святому хоча б  у одній духовній чесноті, дотримуватися чистоти віри і поспішати творити справи милосердя не для своєї слави, а для прославлення імені Божого.
 Перед причастям вірян виступили діти недільної школи парафії, які показали присутнім сценку про чудесний порятунок хлопця від затоплення завдяки святителю Миколаю.
Після Божественної Літургії відбулася хресна хода навколо храма. Привітати настоятеля і вірян приїхав і настоятель Хресто - Воздвиженського храму пгт Божедарівка протоієрей Володимир Повстянко. Він побажав здоров’я настоятелю і міцної віри прочанам. 
Завершилося свято смачним обідом, який  з любов’ю приготували жінки парафії. 

 22$
Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]