Главная » 2017 » Серпень » 24 » День Незалежності в м. Вільногірськ

День Незалежності в м. Вільногірськ

29.03.2024
Автор: Копытько
Комментарии: 0
Просмотров: 913

24 серпня у Культурно-діловому центрі відбулись урочисті загальноміські збори з нагоди 61-ї річниці з дня заснування нашого міста, Дня Державного Прапора України  та 26-ї річниці незалежності нашої держави. До святково вбраної зали завітали представники міської влади, громадськості, народний депутат України Олег Кришин, численні гості.

Захід розпочався з виконання державного гімну. Відкриваючи урочистості, міський голова Володимир Василенко з привітальним словом звернувся до присутніх у залі . Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Щороку стало доброю традицією присвоювати кращим з кращих звання «Людина року м.Вільногірськ» у різних номінаціях.

Всебічно підтримує наше місто, вносить неоціненний вклад у розвиток Вільногірська народний депутат України Олег Кришин. У будні і свята він разом з нашою громадою. Цього святкового дня він привітав мешканців зі святами та висловив на їхню адресу найкращі побажання. Міський голова Володимир Василенко подякував Олегу Кришину за всебічну підтримку у впроваджені важливих проектів та вирішенні проблем міста. Від імені громади Вільногірська він вручив народному депутату подяку та висловив сподівання на подальшу конструктивну співпрацю. Подяки міського голови удостоєний і помічник-консультант народного депутата Ігор Пилявець. Зі сцени КДЦ звучали привітання від представників Української православної церкви. Зі святами жителів міста привітав настоятель храму Іоанна Предтечі с. Посуньки прот. Володимир Миронець, а разом священнослужителі поздоровили вільногірців духовним гімном Україні «Боже Великий Єдиний нам Україну храни…».  Відбулися церемонії нагородження медалями учасників АТО, грамотами міського голови та подарунками - цілого ряду працівників підприємств, установ та організацій нашого міста. Свої концертні привітання для всіх присутніх у залі підготували: вихованці дошкільного комунального навчального закладу №6; викладачі та учні Вільногірської дитячої музичної школи, народний ансамбль «Господиня гарна я!», зразковий танцювальний колектив «Перлинка», співаки Антон Гвоздик, Катерина Засікан, Валерія Горбенко, Олег Ярошенко. Фінальним акордом урочистостей став загальноміський флеш-моб «Прапор єднання», який відбувся на площі Культурно-ділового центру з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.
            


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]