Главная » 2018 » Грудень » 26 » Храмовий день села Гуляйполе

Храмовий день села Гуляйполе

19.04.2024
Автор: Рябоштанов
Комментарии: 0
Просмотров: 595

19 грудня 2018 року настоятель Свято-Миколаївського храму села Гуляйполе Криничанського району протоієрей Миколай Чиженко разом з прочанами приходу та гостями молитовно відсвяткував храмовий день. Привітати зі святом Святителя Миколая приїхав сусід, настоятель Свято-Андріївського храму села Затишне ієрей Олександр Олійник, який взяв участь у водосвятному молебні та Божественій Літургії.

Також був привезений з міста Дніпра ларець із мощами Святителя Миколая для поклоніння вірянам.

Протоієрей Миколай після читання Євангелія звернувся до присутніх із словами проповіді, у якій розповів про життєвий подвиг Святителя Миколая, підкресливши його обраність Богом для святительського служіння. Священик закликав вірян наслідувати святителю Миколаю у справах милосердя і відстоюванні чистоти православної віри, а також любити свій храм. По завершенні служби відбулася хресна хода навколо храму. Діти недільної школи приходу порадували присутніх віршами про Святителя Миколая, настоятель зачитав вітання від правлячого Архієрея, а ієрей Олександр виголосив многолітня настоятелю і прочанам. На святі був присутній сільський голова Шмалій Р.І., який привітав також сільську громаду із значимою подією у житті села, побажавши усім духовності, миру та терпіння. Підкріпившись духовно, всі могли підкріпити і і тілесні сили на храмовому обіді, який з любов’ю приготували прочанки храму.

У цей день протоієрей Миколай побував також у місцевому дитячому садочку «Ромашка», де роздав дітям шоколадні батончики до свята Святителя Миколая.

   
   
   
  
   
  


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]