Главная » 2019 » Червень » 8 » Паломницька поїздка до Харьковської єпархії

Паломницька поїздка до Харьковської єпархії

20.04.2024
Автор: Рябоштанов
Комментарии: 0
Просмотров: 495

17-18 травня 2019 року по благословенню Високопреосвя-щеного Володимира, Архиєпископа Кам’янського та Царичанського, за участю паломницького відділу Кам’янської єпархії  відбулася паломницька поїздка вірян Криничанського району до Харьковської єпархії. Очолив поїздку настоятель Свято-Миколаївського храму села Гуляйполе Криничанського району протоієрей Миколай Чиженко.

Паломники помолилися за Божественою Літургією у Свято-Покровському чоловічому монастирі, де знаходиться точний список Озерянської ікони Божої Матері, відвідали Успенський собор з величною дзвіницею, Троїцький храм з дивовижним розписом та Благовіщенський кафедральний двоповерховий собор, де знаходяться мощі святителя Афанасія, патріарха Цареградського, святителів Мелетія та Олександра Харьковських. Далі побували у Свято-Пантелеймоновському храмі, де набрали води із місцевого джерела, та старовинному храмі Озерянської ікони Божої Матері.

По дорозі додому заїхали до села Озеряни, де покупалися у купальні на честь Озерянської ікони Божої Матері. Поверталися усі додому з гарними враженнями від поїздки, співали духовні пісні.

  
  


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]