Главная » 2019 » Липень » 11 » Паломницька поїздка до Херсонської та Запорізької єпархій

Паломницька поїздка до Херсонської та Запорізької єпархій

20.04.2024
Автор: Рябоштанов
Комментарии: 0
Просмотров: 563

27-30 червня 2019 року по благословенню Високопреосвященого Володимира, Архиєпископа Кам’янського та Царичанського, за підтримки паломницького відділу Кам’янської єпархії відбулася паломницька поїздка вірян Криничанського району та міста Кам’янське до Херсонської та Запорізької єпархій. Очолили поїздку голова єпархіального паломницького відділу Євдокія Олексієнко та настоятель Свято-Миколаївського храму села Гуляйполе Криничан-ського району протоієрей Миколай Чиженко.

Паломники побували у селі Щасливцево, де пройшли оздоровчї водні процедури у термальному джерелі і солоному озері, а також покупалися і позагорали на Азовському морі. Мали нагоду відвіда-ти храм великомученика Георгія Побідоносця та ознайомитися із святинями храму, а також у селі Приозерному рожеве озеро із залежами повареної солі, де у радянські часи видобували цю сіль промисловим методом.

Віряни помолилися також у останній день тижня за Божественою Літургією у монастирі преподобного Сави Освяченого міста Мелі-топіль Запорізької області, а також занурилися у святому джерелі Чаша терпіння села Терпіння.

Додому поверталися задоволені та бадьорі, співали духовні пісні і дякували Богові за молитву та корисний духовний відпочинок.

   
   
  


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]