Главная » 2020 » Грудень » 5 » Презентація документального фільму «Не Про Ґрати»

Презентація документального фільму «Не Про Ґрати»

24.04.2024
Автор: Князюк
Комментарии: 0
Просмотров: 771
 Чим пробація ефективніша за в’язницю? Реформування пенітенціарної системи в Україні 
В Україні поступово змінюється філософія покарання злочинців і наближується до європейських стандартів – від покращення умов утримання до відбування покарання на пробації. Тож головна ідея фільму – поступово призвичаїти середньостатистичного жителя України до думки про такий альтернативний спосіб покарання злочинців як пробація, переконати, що вона ефективніша за тюрму, донести, що пробація – це не про прощення злочинів, а про більш дієве покарання (за нетяжкі злочини). 
У фільмі показано людські історії, що підтверджують правдивість слів і дій Мін’юсту у напрямку реформування пенітенціарної системи. Розкриваються реальні життєві історії злочинців, які замість в’язниці відбувають покарання на пробації. Пояснюється психологія злочинів та злочинців: як вони мислять, чого хочуть, чого бояться. 
На прикладі трьох переплетених між собою історій реальних людей розглядаються всі можливі варіанти перебігу подій, встановлюються причинно-наслідкові зв’язки, аби допомогти кожному глядачеві зробити свій вибір – «За безпечне суспільство».
 
Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]