Гловна » 2013 » Серпень » 8 » Загинув головний редактор "Церковної православної газети" архімандрит Лонгін (Чернуха)

Загинув головний редактор "Церковної православної газети" архімандрит Лонгін (Чернуха)

23.04.2024
Автор: Василевский
Коментар: 0
Переглядів: 1641
7 серпня в автокатастрофі загинув головний редактор офіційного друкованого видання Української Православної Церкви «Церковна православна газета» архімандрит Лонгін (Чернуха). 
Трагедія сталася близько 15:00 на трасі Миколаїв - Одеса. За відомостями ДАІ, машина, за кермом якої перебував архімандрит Лонгін, на великій швидкості з'їхала з траси. Від удару автомобіля об дерево водій помер. Пасажирів у салоні не було, смерть настала миттєво. 
Прощання з отцем Лонгіном відбудеться 9 серпня в Трапезному храмі преподобних Антонія та Феодосія Києво-Печерської Лаври. Відспівування пройде після Божественної літургії, приблизно о 7:30.
***
Архімандрит Лонгін народився в 1972 році. Навчався в Дубнівському педагогічному училищі, Київській духовній семінарії та академії. Бакалавр богослов'я. У 1996-2001 роках працював у редакції «Церковної газети» і «Православного вісника». У 2001 році прийняв чернечий постриг у Києво-Печерській лаврі, де ніс послух друкаря. З 2007 року був головним редактором офіційного друкованого видання Української Православної Церкви «Церковна православна газета». 
http://orthodox.org.ua/

Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]