Гловна » 2015 » Липень » 05

Слово Предстоятеля у роковини з дня кончини Блаженнішого Митрополита Володимира (ВІДЕО)

05.07.2015
Автор: Василевский
Коментарі: 0
Переглядів: 1185
Митрополит Володимир був терплячою, смиренною людиною, зумів зберегти чистоту Православ’я та все життя залишався твердим поборником канонічної Церкви. Так охарактеризував приснопам’ятного Блаженнішого Митрополита Володимира під час своєї проповіді у роковини з дня пам’яті попередника нині діючий Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій.

КИЇВ. Архієреї УПЦ на чолі з Предстоятелем освятили надгробний хрест і звершили панахиду на могилі Блаженнішого Митрополита Володимира

05.07.2015
Автор: Василевский
Коментарі: 0
Переглядів: 1501
5 липня, у роковини з дня кончини Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана, +2014), по закінченні Божественної літургії в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаври Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив хресний хід до монастирського кладовища на Дальніх печерах, де на могилі спочилого у Бозі Архіпастиря була звершена панахида.

Роковини з дня кончини Блаженнішого Митрополита Володимира

05.07.2015
Автор: Василевский
Коментарі: 0
Переглядів: 1389
5 липня, у Неділю 5-ту після П’ятидесятниці та роковини з дня кончини Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана, +2014), Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію на соборній площі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.