Гловна » 2022 » Листопад » 2 » Митрополит Володимир прийняв участь у торжествах Криворізької єпархії

Митрополит Володимир прийняв участь у торжествах Криворізької єпархії

28.03.2024
Автор: Адміністратор
Коментар: 0
Переглядів: 363
1 листопада 2022 року, у вівторок 21-ї седмиці після П'ятидесятниці, Високопреосвященніший Володимир, митрополит Кам'янський і Царичанський прийняв участь в освяченні Успенського соборного храму чоловічого монастиря на честь священномученика Володимира, митрополита Київського і Галицького м. Кривий Ріг.
 Чин освячення та Божественну літургію в новоосвяченному Свято-Успенському соборі очолив священноархімандрит чоловічої обителі, митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем. Його Високопреосвященству співслужили митрополит Кам'янський і Царичанський Володимир та митрополит Кременчуцький і Лубенський Миколай, намісник чоловічого монастиря на честь священномученика Володимира м. Кривий Ріг архімандрит Володимир (Нероба) з братією святої обителі, а також духовенсвтво і гості Криворізької єпархії.
Під час малого входу, намісник монастиря архімандрит Володимир (Нероба), був нагороджений орденом святого рівноапостольного князя Володимира.
Під  час богослужіння були піднесені особливі прохання про припинення війни та багатостраждальний український народ. Також піднесли молитву в якій просили Бога милості нашій державі, мужності воїнам, зцілення хворим та прихисток тим, хто позбавлений дому.
По завершенні богослужіння Митрополит Єфрем звернувся до присутніх зі словом архіпастирського повчання. Священноархімандрит обителі нагадав присутнім про значення храму Божого в житті кожного православного християнина.
Також зі словом привітання до присутніх звернувся в.о Криворізького Міського Голови Вілкул Ю.Г. З нагоди освячення Свято-Успенського собору чоловічої обителі та за старанні труди на користь нашого міста, Юрій Григорович нагородив намісника чоловічого монастиря сщмч. Володимира, митрополита Київського і Галицького архімандрита Володимира (Неробу) нагрудним знаком «За заслуги перед містом» ІІ ст..
Насамкінець всі присутні в храмі богомольці отримали архіпастирське благословіння.

Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]