Гловна » 2022 » Грудень » 29 » АНОНС. До Кам'янського прибувають святині

АНОНС. До Кам'янського прибувають святині

24.04.2024
Автор: Адміністратор
Коментар: 0
Переглядів: 355
До Кам’янського прибуває хресна хода зі святинями: образ Покрови з часткою омофора Пречистої Діви Богородиці та ікона святителя Миколая Мирлікійського чудотворця з часткою його мощей.  
З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія до Кам’янського 30 грудня прибуває хресна хода зі святинями. Молитовний хід проводить Синодальний відділ УПЦ із взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України. 

Святині молитовної ходи – образ Покрову Пресвятої Богородиці з часткою омофора Пречистої Діви та іконою святителя Миколая Мирлікійського чудотворця з часткою його мощей, – побували вже у Запорізькій, Криворізькій, Кіровоградській, Житомирській, Рівненській, Київській, Сумській, Чернігівській, Херсонській єпархіях та навіть на передовій, духовно підтримуючи наших захисників. Саме з міста Бахмута ці святині прибудуть до Свято – Миколаївського кафедрального собору м. Кам’янського. 

“З молитвою про мир та перемогу в храмах та з нашими захисниками в місцях розташування, з Різдвяними смаколиками та з гуманітарною допомогою”, – так, за словами голови сектору опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій при військовому відділі УПЦ, настоятеля столичного храму на честь Усіх святих воїнів протоієрея В’ячеслава Яковенка, проходить духовно-гуманітарна місія. 

Зустріч святинь відбудеться 30 грудня 2022 року у 7.00 в Свято-Миколаївському кафедральному соборі міста Кам’янського (вул. Соборна 1). Святині будуть перебувати в соборі до 11-00 години дня, після чого вони відбудуть до м. Кременчука.

Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]