Гловна » 2023 » Лютий » 19 » У Кам'янському відбувся благодійний концерт

У Кам'янському відбувся благодійний концерт

25.04.2024
Автор: Адміністратор
Коментар: 0
Переглядів: 443
Увечері 19 лютого, з благословіння Високопреосвященнішого Володимира, митрополита Кам’янського і Царичанського, на Новій сцені Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки, відбувся благодійний концерт за участі митрополичого хору Свято-Миколаївського кафедрального собору м. Кам‘янське, а також головного гостя концерту, переможця телевізійного проєкту «Голос країни» священника Олександра Клименко.

Після співання митрополичим хором духовного гімну України «Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни», до всіх присутніх звернувся митрополит Володимир зі словом привітання та подяки за відкритість людских сердець, зауваживши що  за ту працю, котру ми сьогодні робимо задля наших захисників та перемоги, Господь наділить нас всим тим добрим, адже роблячи для свого ближнього добро, тим самим ми це робимо для Самого Христа.

Головною метою концерту, був збір коштів для закупівлі засобів захисту місцевим підрозділам Збройних Сил України. Виражаємо щиру подяку отцю Олександру Клименко, за те що погодився взяти участь у благодійному концерті.

Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]