Гловна » 2012 » Липень » 11 » Секретариат Предстоятеля УПЦ информирует

Секретариат Предстоятеля УПЦ информирует

25.04.2024
Автор: user
Коментар: 0
Переглядів: 1416

10 липня, після планового обстеження в Інституті серцево-судинної кардіохірургії ім. М.М. Амосова, консиліум українських кардіологів прийняв рішення про встановлення кардіостимулятора Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Володимиру, що за сприяння Академії медичних наук України сьогодні й було проведено.
Його Блаженству встановлено кардіостимулятор, виділений безкоштовно Академією медичних наук України.

Блаженніший Владика подякував президентові АМН України Андрію Михайловичу Сердюку за турботу, але зауваживши, що наразі в Україні є багато таких хворих, які не мають коштів на придбання кардіостимулятора, передав свої власні кошти та архіпастирське благословення на проведення такої саме життєво необхідної операції тому з хворих, хто негайно потребує її, але немає фінансової можливості на встановлення кардіостимулятора.
Блаженніший Митрополит Володимир добре почувається і передає своє благословення і сердечну подяку всім, хто підносить молитви за його здоров’я.
За декілька днів очікується повернення Блаженнішого Митрополита Володимира до його резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі м. Києва.



+Олександр,
Архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський,
Секретар Предстоятеля УПЦ,
Відповідальний перед Священним Синодом УПЦ за лікування Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.


Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]