Гловна » 2014 » Лютий » 7 » Поздоровлення від міського голови

Поздоровлення від міського голови

29.04.2024
Автор: Василевский
Коментар: 0
Переглядів: 1189
Ваше Преосвященство Владико Володимире!
Українська Православна Церква 7 лютого вшановує пам'ять Вашого небесного покровителя священномученика Володимира, митрополита Київського й Галицького. Ще за життя митрополит Володимир показав себе людиною, яка своєю невтомною працею зробила значний внесок у розбудову та відновлення церковно-приходського життя, приділяючи при цьому особливу увагу духовно-моральному просвітництву ввірених йому вірян. Питання відновлення справжніх християнських цінностей й досі залишається актуальним як для нашого міста так і держави в цілому.
Вже декілька років й Ви, вельмишановний Владико Володимире, працюєте на благо нашого рідного міста. Для багатьох вірян Ви стали взірцем невтомної праці в ім'я служіння Богові та Православній Церкві.
У цей святковий день дозвольте привітати Вас і побажати, щоб Ваш небесний покровитель завжди був поруч із Вами, надаючи допомогу на тяжкій ниві пастирського служіння.
Зичу Вам міцного здоров'я, духовної радості, фізичних сил та натхнення в розбудові Української Православної Церкви, ввіреної Вам єпархії, нашого рідного міста та держави в цілому.

З повагою до Вас,
міський голова С.О. Сафронов
Увага! Копіювання та використання матеріалів сайту без попереднього погодження заборонено.

Коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєсрация | Вхід ]