Главная » 2016 » Січень » 27 » Настоятеля Курилівського Храму Різдва Христового відзначено в якості Лауреата міського фотоконкурсу «Збережи місто у світлині»

Настоятеля Курилівського Храму Різдва Христового відзначено в якості Лауреата міського фотоконкурсу «Збережи місто у світлині»

29.03.2024
Автор: Василевский
Комментарии: 0
Просмотров: 851
Настоятеля Курилівського Храму Різдва Христового митрофорного протоієрея Тарасія Максименка відзначено в якості Лауреата міського фотоконкурсу, який проводився музеєм історії Дніпродзержинська.
Голова оргкомітету - директор музею історії Дніпродзержинська Н.М. Буланова нагородила отця Тарасія Дипломом Лауреата фотоконкурсу «Збережи місто у світлині».
До Диплому, виданого за майстерність, творчий пошук та збереження історії міста у фотосвідченнях, також вручено книгу «Колекція образотворчого мистецтва майбутнього Музею Мамаїв».
До речі, необхідно відзначити, що протоієрей Тарасій Максименко в поточному навчальному році, за спільної ініціативи із керівництвом Дніпродзержинської школи №44, організував фотогурток у приміщенні школи не лише для учнів СШ №44, але й для бажаючих дітей з різних районів міста.


 
Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]