Главная » 2016 » Травень » 9 » День Перемоги

День Перемоги

02.05.2024
Автор: Терновой
Комментарии: 0
Просмотров: 849
За існуючою багаторічною традицією, на запрошення Курилівського селищного Голови С. Гречановського, духовенство місцевого собору на честь Різдва Христового та Свято-Успенської церкви прийняли участь в урочистих заходах, присвячених Дню Перемоги.
Христоріздвяний собор Дніпродзержинської єпархії Української Православної Церкви представили: настоятель громади митрофорний протоієрей Тарасій Максименко, духівник громади ієромонах В’ячеслав (Максименко), черниця Віра (Майстренко) та піддячий Андрій Журавель. Представництво Свято-Успенської громади очолив настоятель церкви протоієрей Володимир Волошин.  
З першими словами вітання за пропозицією Сергія Івановича Гречановського до односельців та гостей села звернувся духівник Христоріздвяного собору ієромонах В’ячеслав, який привітав земляків, в першу чергу, з Пасхальною радістю словами «Христос Воскрес!», та почувши у відповідь луну від слів «Воістину Воскрес!»,  привітав  всіх присутніх із Днем Перемоги. Пан отець побажав миру в кожній оселі Київської Русі та запросив усіх у Курилівські церкви на Радоницю до молитов за душами спочилих воїнів, які віддали своє життя заради нашого буття та майбутнього наших дітей і онуків.

Всіх присутніх вітали діти дошкільного закладу та школи села, а зі священиками на спогад про світле Свято Перемоги залюбки фотографувались, як  Отаман Орільського куреня, полковник Повірений Олександр Антонович із козацтвом, так і депутати селищної ради.


Копирование и использование материалов сайта без предварительного согласования запрещено.

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вхід ]